Salons

Je kunt bij onderstaande locatie terecht voor een behandeling door één van onze professionals:

Klanten vanuit het hele land komen naar Trendlounge om zich te laten verwennen.

Vele klanten uit, onder andere, de volgende plaatsen komen naar onze lifestyle salons: Amsterdam-ZuidAmstelveen, Vinkeveen, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel Loenen aan de Vecht, Breukelen, Weesp, Loosdrecht, Bilthoven, Naarden, Bussum, Baarn, Blaricum, Laren, en Eemnes.

Onze vestigingen

Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 221
1214 BA Hilversum
035 – 631 37 20

Abcoude

Kerkplein 22-23
1391 GK Abcoude
0294 – 28 38 39

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

Was voor het eerst bij Trendlounge voor een nieuwe haarkleur. Super tevreden met het resultaat! Personeel is vriendelijk en echt kundig met kleuren. Zeker een aanrader en ik kom terug.

Olivia

Hele fijne ervaring bij Trendlounge. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar wat ik wilde met mijn haarkleur. Ze zijn super professioneel en ik voelde me echt op mijn gemak. Top service en zeker een aanrader!

Melissa

Ben nu een paar keer bij Trendlounge geweest en elke keer weer blij met het resultaat. Vooral de haarkleuring is top, blijft lang mooi en precies zoals ik het wil. Personeel is ook altijd vriendelijk en de sfeer is relaxed. Ik blijf zeker terugkomen.

Previous
Next