Behandelingen

Haar

Welk type ben jij?

Jouw coupe laat zien wie jij bent. Stoer, klassiek, avontuurlijk, modern, of van alles een beetje? Daarom begint iedere behandeling bij ons met een persoonlijk advies. Hoeveel tijd wil je thuis aan je kapsel besteden? Wat is de vorm van je gezicht, de tint van je huid, welk kapsel versterkt wie jij bent?

Kleurspecialisten.

Wil je je natuurlijke kleur opfrissen of juist een totaal andere kleur? Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts. Door de vele trainingen die zij het hele jaar door volgen zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken. Trendlounge is de kapper die gespecialiseerd is in kleuren. Hier ben je bij de beste kapper voor highlights en de #1 kapper voor balayage.

Haarverzorging.

274185657_346932930634532_5232970549468296933_n 2

Ons haar wordt voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld zon, gebruik van föhn of stijltang, kleuren van het haar of zwemmen in chloor- of zeewater. Om het haar in de beste conditie te houden is het belangrijk om het goed te verzorgen, niet alleen in de salon. Daarom werken wij met de producten van Kevin Murphy Omniblonde en K18. Wij adviseren om deze producten ook thuis te gebruiken om het optimale resultaat dat je in de salon hebt gekregen zo lang mogelijk te behouden.

Word onze fan op Insta en volg ons.

Beauty

Nagels & handen.

handen-nagels

Wat laten je handen zien over jou?

Na het gezicht zijn handen het eerste wat iemand opvalt. Verzorgde handen geven een goede indruk. Onze nagelstylisten zijn professionals in het verzorgen van uw handen en nagels. Graag bieden wij dan ook een uitgebreide manicure aan. Of een lang houdbare lakbehandeling met GelColor. Wij werken uitsluitend met het #1 merk op nagelgebied O·P·I Uiteraard zijn ook alle producten van O·P·I voor de verzorging van handen thuis in onze salons verkrijgbaar. Wij adviseren je graag.

Laat je nagels en handen verzorgen in onze nagelstudio Hilversumnagelstudio Laren of nagelstudio Abcoude.

Voeten.

voeten

Leg je voeten eens in de watten

Voeten hebben veel te verduren en brengen je overal naartoe. Onze voetverzorging zorgen ervoor dat je voeten gezond en mooi blijven. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreide en heerlijke opfrisbehandeling. Wij werken uitsluitend met het #1 merk op voetverzorging O·P·I. Uiteraard zijn ook alle producten van O·P·I voor de verzorging van de voeten thuis in onze salons verkrijgbaar. Wij adviseren je graag.

Maak nu je afspraak bij ons pedicure in Hilversum

Wenkbrouwen.

wenkbrouwen

De expressie van je gezicht

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze geven het gezicht uitstraling, expressie en karakter. Als je toch bij ons bentlaat dan gelijk je wenkbrauwen stylen en/of kleuren. Een kleine moeite met groot resultaat.

Je kunt je wenkbrauwen in al onze salons laten doen; wenkbrauw bar Hilversumwenkbrauw bar Laren en wenkbrauw bar Abcoude.

Make-up.

make-up

De kers op de taart

Graag maken we het plaatje dan compleet met een touch-up van Pune-X. Een cosmeticalijn van Nederlandse bodem en volledig op natuurlijke basis. Heb je misschien een feestje of belangrijke bijeenkomst? Wij verzorgen graag je make-up.

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

“Ik had nooit gedacht dat ik zoveel vertrouwen kon hebben in mijn eigen uitstraling, totdat ik Trendlounge bezocht. Het team begreep precies wat ik nodig had en ik voel me nu prachtig, zowel van binnen als van buiten. Trendlounge heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan niet wachten om terug te gaan!”

Julia

“Ik had nooit gedacht dat ik zoveel vertrouwen kon hebben in mijn eigen uitstraling, totdat ik Trendlounge bezocht. Het team begreep precies wat ik nodig had en ik voel me nu prachtig, zowel van binnen als van buiten. Trendlounge heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan niet wachten om terug te gaan!”

Previous
Next