Hair

Welk type ben jij?

Jouw coupe laat zien wie jij bent. Stoer, klassiek, avontuurlijk, modern, of van alles een beetje? Daarom begint iedere behandeling bij ons met een persoonlijk advies. Hoeveel tijd wil je thuis aan je kapsel besteden? Wat is de vorm van je gezicht, de tint van je huid, welk kapsel versterkt wie jij bent?

Kleurspecialisten

Wil je je natuurlijke kleur opfrissen of juist een totaal andere kleur? Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts. Door de vele trainingen die zij het hele jaar door volgen zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.

Verzorging

Ons haar wordt voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door de zon, gebruik van föhn of stijltang, kleuren van het haar of zwemmen in chloor- of zeewater. Om het haar in de beste conditie te houden is het belangrijk om het goed te verzorgen, niet alleen in de salon. Daarom werken wij met de producten van Kevin Murphy en Olaplex, ook voor thuis om het optimale resultaat dat je in de salon hebt gekregen zo lang mogelijk te behouden.

Handen & Nagels

Wat laten je handen zien over jou?

Na het gezicht zijn handen het eerste wat iemand opvalt. Verzorgde handen geven een goede indruk. Onze nagelstylisten zijn professionals in het verzorgen van uw handen en nagels. Graag bieden wij dan ook een uitgebreide manicure aan. Of een lang houdbare lakbehandeling met GelColor. Wij werken uitsluitend met het #1 merk op nagelgebied O·P·I Uiteraard zijn ook alle producten van O·P·I voor de verzorging van handen thuis in onze salons verkrijgbaar. Wij adviseren je graag.

Voeten

Leg je voeten eens in de watten

Voeten hebben veel te verduren en brengen je overal naartoe. Onze pedicures zorgen ervoor dat je voeten gezond en mooi blijven. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide pedicure of een heerlijke opfrisbehandeling, maar ook voor specifieke problemen zoals een eksteroog of ingegroeide nagels. Wij werken uitsluitend met het #1 merk op voetverzorging O·P·I. Uiteraard zijn ook alle producten van O·P·I voor de verzorging van de voeten thuis in onze salons verkrijgbaar. Wij adviseren je graag.

Wenkbrauwen

De expressie van je gezicht

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze geven het gezicht uitstraling, expressie en karakter. Als je toch bij ons bent, laat dan gelijk je wenkbrauwen stylen en/of kleuren. Een kleine moeite met groot resultaat.

Make-up

De kers op de taart

Graag maken we het plaatje dan compleet met een touch-up van Pune-X. Een cosmeticalijn van Nederlandse bodem en volledig op natuurlijke basis. Heb je misschien een feestje of belangrijke bijeenkomst? Wij verzorgen graag je make-up.

Plan online een afspraak: