Trendlounge-logo_mob 6

Trendlounge kapper Hilversum | Look & Feel good

6 dagen in de week geopend

Topkwaliteits producten

Hoge klantwaardering

De kleurspecialist van Hilversum

Wij werken met

k18-witpng
4.8
Trendlounge Hilversum
Google Reviews 177 Reviews
Trendlounge-logo_mob 2

Kapper Hilversum - Jouw Adres voor Exclusieve Haarverzorging

Bij Trendlounge kapper Hilversum ervaar je een exclusieve en deskundige service. Of je nu komt voor je haar, handen & nagels, wenkbrauwen of make-up, onze lifestyle salon in Hilversum biedt een complete ervaring. Wij verwelkomen dames, heren en kinderen en zorgen dat iedereen zich bijzonder voelt.

Onze ervaren stylisten en experts staan klaar om je te omringen met de beste professionele producten. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan behandelingen en trakteer jezelf op de luxe die je verdient. Bij Trendlounge Hilversum staat jouw welzijn en schoonheid centraal.

Maak kennis met ons team

In Trendlounge Kapper Hilversum zijn we ervan overtuigd dat een buitengewone salonervaring voortkomt uit de passie en expertise van ons team. Onze specialisten zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook ware artiesten die zich inzetten om een look te creëren die perfect aansluit bij jouw individuele stijl en karakter.

het team kapper hilversum

Hoogwaardige verzorgingsproducten

In Trendlounge kapper Hilversum zijn we ons diep bewust van het belang van hoogwaardige producten voor zowel de schoonheid als de gezondheid van je haar. Daarom selecteren we zorgvuldig enkel de topmerken in onze sector. We zijn trots op onze samenwerking met vooraanstaande merken zoals K18, Kevin Murphy en Omni Blonde

sfeerfoto km producten
kevin murphy autumn angel
k18 masker
kleurspecialist hilversum
haarkleuringen hilversum

Ervaar een persoonlijke behandeling door onze kleurspecialisten

Onze experts bij Trendlounge kapper Hilversum weten dat iedere haarkleur zijn eigen karakter heeft. Dankzij hun uitgebreide kennis van kleurenleer en geavanceerde kleurtechnieken, zorgen zij ervoor dat jouw haarkleur niet alleen schitterend is, maar ook naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl en uitstraling.

Of je nu subtiele highlights wenst, een opvallende nieuwe haarkleur of een elegante balayage, ons team levert een persoonlijk afgestemde kleurbehandeling die jouw unieke schoonheid onderstreept.

highlights zetten hilversum

Trendlounge Kapper Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 221
1214 BA Hilversum

Openingstijden.

Bij Trendlounge kapper Hilversum zijn we zes dagen per week geopend om aan al uw haarbehoeften te voldoen. Of u nu verlangt naar een stijlvolle knipbeurt, een spannende nieuwe haarkleur wilt proberen, of simpelweg toe bent aan een moment van ontspanning.

Maandag
09:00-18:00 uur
Dinsdag
09:00-18:00 uur
Woensdag
09:00-18:00 uur
Donderdag
09:00-18:00 uur
Vrijdag
09:00-18:00 uur
Zaterdag
09:00-15:30 uur
Zondag
Gesloten
Image 1
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1

Onze behandelingen

haarkleuring

Kleurbehandelingen

Ontdek onze kleurexpertise bij Trendlounge kapper Hilversum. Onze gespecialiseerde kleurbehandeling biedt een scala aan levendige tinten. Met onze hoogwaardige producten en technieken zorgen we voor een perfecte kleur die uw natuurlijke schoonheid benadrukt.

haarverzorging

Haarverzorging

Kom langs voor een luxe verzorgingservaring bij Trendlounge kapper Hilversum. Onze diepe voedende therapie is ontworpen om elk haartype te revitaliseren, van de wortels tot de punten, Ideaal voor haar dat beschadigd is.

beautybehandelingen

Beautybehandelingen

Trakteer jezelf op een van onze uitgebreide beautybehandelingen. De deskundige schoonheidsspecialisten van Trendlounge kapper Hilversum bieden een scala aan diensten voor een complete verzorging, van nagels, tot makeup en wenkbrauwen.

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge