Over ons

Welkom bij Trendlounge

Trendlounge is een uniek en vernieuwend concept. Trendlounge is een specialist op het gebied van look- & feelgood, een echte lifestyle salon. In onze vestigingen tref je het beste aan op het gebied van haarmode, haarverzorging, hand- en voetverzorging en cosmetica. Wij volgen de nieuwste trends op haargebied en werken op een natuurlijke wijze die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Voor Trendlounge bent jij het middelpunt van onze aandacht. Wij zijn continue in beweging om je het beste van het beste te leveren. Tenslotte, je verdient het….

Het Trendlounge-concept is erop gericht jou een totaalverzorging te bieden, waarbij het je natuurlijk vrij staat die elementen te benutten die je aanspreken. Heb je vragen op het gebied van haarverzorging, styling, kleuring of lichaamsverzorging? Vraag het onze specialisten. Het Trendlounge-team nodigt je van harte uit om eens vrijblijvend langs te komen en de sfeer in de lounge te proeven..

over-ons-1500x1000-1-1024x683.jpg

Maak een afspraak voor een gratis haarconsult.

Natuurlijk ben je ook welkom om direct een afspraak met ons te maken. Neem contact met ons op of bel naar: Abcoude 0294 – 28 38 39Hilversum 035 – 631 37 20 of Laren 035 – 533 49 50.

Kappers maar dan Anders!

Onze vestigingen

Play Video

TRENDLOUNGE ABCOUDE

Play Video

TRENDLOUNGE HILVERSUM

Play Video

TRENDLOUNGE LAREN