Trendlounge-logo_mob 2

Over ons

Trendlounge is een uniek en vernieuwend concept. Trendlounge is een specialist op het gebied van look- & feelgood, een echte lifestyle salon. In onze vestigingen tref je het beste aan op het gebied van haarmode, haarverzorging, hand- en voetverzorging en cosmetica. Wij volgen de nieuwste trends op haargebied en werken op een natuurlijke wijze die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Voor Trendlounge bent jij het middelpunt van onze aandacht. Wij zijn continue in beweging om je het beste van het beste te leveren. Tenslotte, je verdient het….

Het Trendlounge-concept is erop gericht jou een totaalverzorging te bieden, waarbij het je natuurlijk vrij staat die elementen te benutten die je aanspreken. Heb je vragen op het gebied van haarverzorging, styling, kleuring of lichaamsverzorging? Vraag het onze specialisten. Het Trendlounge-team nodigt je van harte uit om eens vrijblijvend langs te komen en de sfeer in de lounge te proeven..

haarverzorging over ons
Image 1
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1

Onze vestigingen

Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 221
1214 BA Hilversum
035 – 631 37 20

Abcoude

Kerkplein 22-23
1391 GK Abcoude
0294 – 28 38 39

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

Was voor het eerst bij Trendlounge voor een nieuwe haarkleur. Super tevreden met het resultaat! Personeel is vriendelijk en echt kundig met kleuren. Zeker een aanrader en ik kom terug.

Olivia

Hele fijne ervaring bij Trendlounge. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar wat ik wilde met mijn haarkleur. Ze zijn super professioneel en ik voelde me echt op mijn gemak. Top service en zeker een aanrader!

Melissa

Ben nu een paar keer bij Trendlounge geweest en elke keer weer blij met het resultaat. Vooral de haarkleuring is top, blijft lang mooi en precies zoals ik het wil. Personeel is ook altijd vriendelijk en de sfeer is relaxed. Ik blijf zeker terugkomen.

Previous
Next

Onze merken