Tarieven

Welke tarieven ben je naar opzoek?

K18 Treatment

K18 is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in het herstellen en beschermen van beschadigd haar. Het merk heeft een unieke gepatenteerde formule ontwikkeld die de structuur van het haar van binnenuit versterkt, waardoor het haar sterker, gezonder en glanzender wordt. MEER OVER K18

Lunchservice

Heeft u een lange behandeling of bezoekt u de salon tijdens lunchtijd? Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u gebruik maken van onze lunchservice. Vraag naar onze lunchkaart! Wij verzorgen het graag voor u.

Behandeling
Dame wassen / knippen föhnen
Wassen / föhnen / stylen kort / medium
Drogen kort haar
Drogen medium / lang haar
Hairdo per kwartier
Studenten dames vanaf 17 jaar
Speciale behandelingen (zoals bruidskapsels etc.)
Behandeling
Heer wassen / knippen föhnen
Baard
Hairdo per kwartier
Heren haar randje
Studenten heren vanaf 17 jaar
Highlights
Kies voor een complete kleurvernieuwing met onze deskundige kleurservice, voor een levendige en duurzame kleur van aanzet tot punt.
Met onze 1/2 Highlights brengen we subtiele lichtpunten aan in je haar, wat zorgt voor een natuurlijke, zonnige uitstraling. Ideaal voor een opfrissing van je look of om je gezicht mooi te omlijsten.
Deze techniek is perfect voor wie een duidelijker maar nog steeds natuurlijk kleurverschil wenst. Het resultaat is een volle, dynamische haarkleur met een prachtige schakering die beweging en textuur toevoegt aan je haar.
Ga voor een complete metamorfose met onze Fullhead behandeling. Elke lok wordt vakkundig verlicht of verdiept, wat resulteert in een volledige transformatie van je haarkleur. Perfect voor een totale vernieuwing met een eindresultaat dat zowel diepte als dimensie toevoegt aan je haar.
Voor een subtiele verfijning kies je voor onze Mini Highlights of Lowlights. Deze fijne kleuraccenten zorgen voor een zachte verandering. Het eindresultaat is een verfijnde verbetering die je natuurlijke haarkleur complimenteert.
Met deze uitgebreide behandeling transformeren we je haar met maximale impact. De highlights of lowlights worden rijkelijk aangebracht voor een opvallend en levendig effect. Het resultaat is een dynamische en volledige kleurvernieuwing die je gehele look verfrist.
Balayage
Kies voor een subtiele overgang en natuurlijke lichteffecten met onze 3/4 Balayage. Beginnend vanaf de middenlengtes tot de punten, creëren we een zachte blend van kleuren die je haar een zonnige, multidimensionale look geeft.
Voor een volledige en verfijnde kleurovergang bieden we de Fullhead Balayage aan. Deze techniek zorgt voor een naadloze integratie van kleur van wortel tot punt, wat resulteert in een kleurverloop dat natuurlijk oogt.
Andere behandelingen
Onze T-zone behandeling richt zich op de haarlijn en kruin, voor een snelle touch-up die uw gezicht doet oplichten en uw haarkleur een boost geeft.
Een toner is de perfecte afwerking om de gewenste haartint te perfectioneren of ongewenste kleurtonen te neutraliseren.
Houd je haarkleur consistent en je uitgroei onzichtbaar met onze uitgroei behandeling. Ideaal voor het bijwerken van de haaraanzet.
Accentueer je gezicht met onze faceframing-techniek, waarbij strategisch geplaatste highlights of lowlights rondom het gezicht worden aangebracht voor een verhelderend effect. Het is de perfecte manier om je gezicht te benadrukken en frisheid aan je look toe te voegen
Geef je haar een schitterende glans met onze Super Gloss behandeling. Deze behandeling verzegelt je kleur en voegt een intense glans toe, waardoor je haar er gezond en levendig uitziet.

Extra services bij al onze kleurbehandelingen.

De volgende services en garanties zijn altijd inbegrepen bij onze kleurbehandelingen

Toners

Een toner is een essentiële stap na een kleurbehandeling om ongewenste tinten te neutraliseren en de gewenste haarkleur te verfijnen. Het zorgt voor een gelijkmatige en glanzende haartint, waardoor uw haar er fris en levendig uitziet.

Ultieme relaxtijd

Wij verwennen u met onze luxe was- en verwenbehandeling. Deze service gaat verder dan een gewone wasbeurt; het is een ontspannende ervaring die uw haar reinigt, voedt en revitaliseert. Geniet van een rustgevende hoofdmassage en laat uw haar stralen met gezondheid en schoonheid.

Kleurgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze kleurbehandelingen. Daarom bieden we een kleurgarantie van 2 weken. Mocht u binnen deze periode niet tevreden zijn met de kleur, dan kunt u terugkomen en zullen wij het kosteloos voor u corrigeren. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

K18 Producten

Met een revolutionaire formule helpt K18 bij het diepgaand herstellen en beschermen van uw haar. K18 biedt de oplossing. Gun uw haar het beste en ervaar de transformatie naar sterk , veerkrachtig en stralend haar met K18. inbegrepen bij elke kleurbehandeling

Behandeling
Kinderen tot 1 jaar
Kinderen tot 5 jaar
Kinderen tot 17 jaar
Studenten dames vanaf 17 jaar
Studenten heren vanaf 17 jaar
Behandeling
Ervaar de transformatie met onze K18 behandeling; een luxe herstelbehandeling voor je haar. Deze revolutionaire peptide-therapie vernieuwt en verjongt op moleculair niveau, waardoor zelfs het meest beschadigde haar weer jeugdig en veerkrachtig wordt.
Laat je vijftien minuten lang verwennen met een ontspannende hoofdmassage. Geef jezelf over aan de rustgevende aanraking van onze experts en ervaar een moment van pure ontspanning.
Geniet van een diep ontspannende hoofdmassage van 30 minuten. Een perfecte pauze van de dagelijkse drukte, waarbij onze vakkundige handen spanning verlichten en bijdragen aan een gevoel van welzijn voor zowel lichaam als geest.
Verwen je haar met een intensief voedend haarmasker. Onze rijke formules zijn ontworpen om diep in de haarvezels door te dringen en herstel te bieden waar nodig, voor zijdezacht en glanzend haar.

K18 is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in het herstellen en beschermen van beschadigd haar. Het merk heeft een unieke gepatenteerde formule ontwikkeld die de structuur van het haar van binnenuit versterkt, waardoor het haar sterker, gezonder en glanzender wordt.

Behandeling
GelColor behandeling by O.P.I met nagelverzorging
GelColor behandeling by O.P.I met afweken en nagelverzorging
GelColor verwijderen + Seal & protect
GelColor behandeling by O.P.I hand/ voet combinatie
GelColor behandeling by O.P.I hand/ voet combinatie + afweken
Gelcolor behandeling met buildingbase
Gelcolor behandeling met buildingbase vervolg
BIAB Basic
BIAB Basic vervolgbehandeling
BIAB Basic + Gelcolor
BIAB Vervolg + Gelcolor
BIAB verwijderen + Seal & protect
Nailart per nagel
Manicure by O.P.I.
Pro Spa treatment
Behandeling
Wenkbrauwen & Wimpers verven & epileren
Gezicht epileren d.m.v. threading per 30 min
Wenkbrauwen epileren & verven
Wenkbrauwen verven
Wimpers & Wenkbrauwen verven
Visagie per kwartier
Image 1
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 1

Onze vestigingen

Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 221
1214 BA Hilversum
035 – 631 37 20

Abcoude

Kerkplein 22-23
1391 GK Abcoude
0294 – 28 38 39

Lunchservice.

tarieven lunchservice

Heeft u een lange behandeling of bezoekt u de salon tijdens lunchtijd? Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u gebruik maken van onze lunchservice. Vraag naar onze lunchkaart! Wij verzorgen het graag voor u.

 

Voorwaarden.

kleuren-trendlounge

Deze tarieven gelden in de salons in Abcoude en Hilversum. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u een afspraak annuleert verzoeken wij u dit tenminste 24 uur van tevoren te doen. Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. Op alle behandelingen gelden onze algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de K.v.K. en onderaan iedere pagina weergegeven.

Trendlounge-logo-wit-600.png

Wij maken mooi haar

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al andere extra’s en aanbiedingen.

 

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge