Balayage kapper

De beste balayage kapper voor de mooiste uitstraling

Trendlounge is  balayage kapper!

Een perfecte balayage door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in balayage.

Wil jij je haar kleuren en geen harde overgangen zien zoals bijvoorbeeld bij highlights? Of wil jij dat je kleur met een subtiele overloop uitgroeit? Een balayage behandeling is daar perfect voor!

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in AbcoudeLaren en Hilversum

Boek nu je afspraak

verven-balayage.png

Beste balayage kapper Nederland

Bij Trendlounge ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het kleuren van haar. Dit is voor een mooie balayage erg belangrijk.

Sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van balayage.

Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts en zijn continue op de hoogte van laatste kleuren en trends. Daardoor weten zij goed jou advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen. Ben je benieuwd of een balayage bij jouw haarkleur past? Bekijk dan deze pagina.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Balayage kapper prijs

Op onze tarievenlijst, zie hoofdmenu, kun je de prijzen van de verschillende behandelingen vinden. Hieronder hebben we ze nogmaals voor je opgesomd.

Balayage 3/4 vanaf € 102,90
Balayage Fullhead vanaf € 124,10
Toner € 31,05
Uitgroei behandeling € 59,75

Balayage fullhead prijs

Een fullhead balayage staat prachtig. Intensiever en uitgebreider en mooier kan niet. Zie onder de prijs voor balayage heel hoofd.

Balayage Fullhead vanaf € 124,10
verven-balayage.png
balayage uitgroei bijwerken
kapsel-balayage.png

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

Was voor het eerst bij Trendlounge voor een nieuwe haarkleur. Super tevreden met het resultaat! Personeel is vriendelijk en echt kundig met kleuren. Zeker een aanrader en ik kom terug.

Olivia

Hele fijne ervaring bij Trendlounge. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar wat ik wilde met mijn haarkleur. Ze zijn super professioneel en ik voelde me echt op mijn gemak. Top service en zeker een aanrader!

Melissa

Ben nu een paar keer bij Trendlounge geweest en elke keer weer blij met het resultaat. Vooral de haarkleuring is top, blijft lang mooi en precies zoals ik het wil. Personeel is ook altijd vriendelijk en de sfeer is relaxed. Ik blijf zeker terugkomen.

Previous
Next

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge