Trendlounge is balayage kapper! 

Een perfecte balayage door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in balayage.

Wil jij je haar kleuren en geen harde overgangen zien zoals bijvoorbeeld bij highlights? Of wil jij dat je kleur met een subtiele overloop uitgroeit? Een balayage behandeling is daar perfect voor!

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum
Maak nu je afspraak
balayage eindresultaat bij beste balayage kapper Nederland

Beste balayage kapper Nederland

Bij Trendlounge ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het kleuren van haar. Dit is voor een mooie balayage erg belangrijk.

Sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van balayage.

Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts en zijn continue op de hoogte van laatste kleuren en trends. Daardoor weten zij goed jou advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen. Ben je benieuwd of een balayage bij jouw haarkleur past? Bekijk dan deze pagina.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Balayage kapper prijs

Op onze tarievenlijst, zie hoofdmenu, kun je de prijzen van de verschillende behandelingen vinden. Hieronder hebben we ze nogmaals voor je opgesomd.

Senior Stylist
Balayage 3/4 vanaf€ 102,90
Balayage Fullhead vanaf€ 124,10
Toner€ 31,05
Uitgroei behandeling€ 59,75
Wil je meer weten over balayage, lees dan ons blog met onder andere Hoe lang blijft balayage zitten?

Balayage fullhead prijs

Een fullhead balayage staat prachtig. Intensiever en uitgebreider en mooier kan niet. Zie onder de prijs voor balayage heel hoofd.

Balayage Fullhead vanaf€ 124,10
de beste balayage voor vrouw met blond haar
een vrouw met de beste balayage voor bruin haar
eindresultaat van balayage bruin haar

“Michelle was fantastisch in het zetten van een balayage. Daadkrachtig en zelfverzekerd mbt het kleurenadvies en ze had ook nog eens helemaal gelijk. HAPPY! Klein puntje van kritiek: ze bleven maar komen met taart en wijntjes. Don’t go there if you’re on a diet”

“Na lang zoeken eindelijk weer een fijne en goede haarkleur specialist gevonden. Die luistert en weet wat de klant graag wil. Servicegericht en aardig en fijn personeel. En de cappuccino is heerlijk!”

“Hier word je echt in de watten gelegd en heel persoonlijk behandeld. Mooie nieuwe kleur, coupe, lekker relaxen in de massagestoel en tot slot ook nog even wat make-up om echt als nieuw weer de salon te verlaten. Dank lieve dames!”

Maak nu je afspraak