Balayage uitgroei bijwerken

Trendlounge is  kapper voor balayage uitgroei bijwerken!

 

Een perfecte update van je balayage door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in balayage het bijwerken van je uitgroei.

 

Heb jij een balayage laten zetten? En is dit al een tijdje geleden? Kom langs om je balayage uitgroei bij te werken! Zo oogt je kapsel fris en zie jij er weer stralend uit.

 

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum

 

Boek nu je afspraak

Maak nu je afspraak

balayage uitgroei bijwerken

Balayage uitgroei verven

Al sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van kleuren. Dit is voor het bijwerken van je balayage erg belangrijk.

Wil jij je uitgroei verven? Wij raden het aan om je balayage om de paar maanden (3-5 maanden) bij te werken.

Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts en zijn continue op de hoogte van laatste kleuren, trends en technieken. Daardoor weten zij jou goed advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Balayage bijwerken kosten

Bij Trendlounge zijn de kosten voor een nieuwe balayage behandeling vanaf ongeveer 100 euro. Wil je alleen je balayage “omhoog” laten plaatsen? Kies dan voor een uitgroei behandeling. De exacte prijs is afhankelijk van de wensen, kleur en lengte van het haar.

Balayage 3/4 vanaf € 102,90
Balayage Fullhead vanaf € 124,10
Toner € 28,00 € 31,05
Uitgroei behandeling € 55,00 € 59,75
verven-balayage.png
balayage uitgroei bijwerken
kapsel-balayage.png

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

Was voor het eerst bij Trendlounge voor een nieuwe haarkleur. Super tevreden met het resultaat! Personeel is vriendelijk en echt kundig met kleuren. Zeker een aanrader en ik kom terug.

Olivia

Hele fijne ervaring bij Trendlounge. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar wat ik wilde met mijn haarkleur. Ze zijn super professioneel en ik voelde me echt op mijn gemak. Top service en zeker een aanrader!

Melissa

Ben nu een paar keer bij Trendlounge geweest en elke keer weer blij met het resultaat. Vooral de haarkleuring is top, blijft lang mooi en precies zoals ik het wil. Personeel is ook altijd vriendelijk en de sfeer is relaxed. Ik blijf zeker terugkomen.

Previous
Next

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge