Trendlounge is kapper voor balayage uitgroei bijwerken! 

 

Een perfecte update van je balayage door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in balayage het bijwerken van je uitgroei.

 

Heb jij een balayage laten zetten? En is dit al een tijdje geleden? Kom langs om je balayage uitgroei bij te werken! Zo oogt je kapsel fris en zie jij er weer stralend uit. 

 

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum

 

Maak nu je afspraak
vrouw laat balayage bijwerken bij de balayage kapper

Balayage uitgroei verven

Al sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van kleuren. Dit is voor het bijwerken van je balayage erg belangrijk.

Wil jij je uitgroei verven? Wij raden het aan om je balayage om de paar maanden (3-5 maanden) bij te werken.

Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts en zijn continue op de hoogte van laatste kleuren, trends en technieken. Daardoor weten zij jou goed advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Balayage bijwerken kosten

Bij Trendlounge zijn de kosten voor een nieuwe balayage behandeling vanaf ongeveer 100 euro. Wil je alleen je balayage “omhoog” laten plaatsen? Kies dan voor een uitgroei behandeling. De exacte prijs is afhankelijk van de wensen, kleur en lengte van het haar.

Junior StylistSenior Stylist
Balayage 3/4 vanaf€ 102,90
Balayage Fullhead vanaf€ 124,10
Toner€ 28,00€ 31,05
Uitgroei behandeling€ 55,00€ 59,75
Wil jij je balayage bij laten werken door één van onze kleurexperts?

Bekijk nu prijslijst voor het laten verven van je haar.

 

vrouw laat balayage haar föhnen door twee kapsters
vrouw met donker balayage haar
vrouw met blond balayage kapsel
vrouw met bruin balayage haar

“Michelle was fantastisch in het zetten van een balayage. Daadkrachtig en zelfverzekerd mbt het kleurenadvies en ze had ook nog eens helemaal gelijk. HAPPY! Klein puntje van kritiek: ze bleven maar komen met taart en wijntjes. Don’t go there if you’re on a diet”

“Na lang zoeken eindelijk weer een fijne en goede haarkleur specialist gevonden. Die luistert en weet wat de klant graag wil. Servicegericht en aardig en fijn personeel. En de cappuccino is heerlijk!”

“Hier word je echt in de watten gelegd en heel persoonlijk behandeld. Mooie nieuwe kleur, coupe, lekker relaxen in de massagestoel en tot slot ook nog even wat make-up om echt als nieuw weer de salon te verlaten. Dank lieve dames!”

Maak nu je afspraak