Hoe lang duurt highlights zetten?

hoe-lang-duurt-highlights-zetten

augustus 9, 2022 | Categorie:

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights.

Tijdsduur highlights

Een behandeling voor highlights duurt tussen de 1 en 3 uur. De behandelingsduur hangt geheel af van jouw haarlengte en wensen. Ook heeft de mate van kleuring en jouw huidige haarkleur effect op de tijd. Wil jij bijvoorbeeld van donker haar naar lichte kleuren toe? Of heb jij een enorme volle of lange bos haar? Dan kan de behandeling gelijk een stuk langer duren. De techniek die gebruikt wordt speelt ook nog mee. Bij het plaatsen van weinig folies, of als er een kap gebruikt wordt, kan het zomaar zijn dat de behandeling iets sneller verloopt.

Highlights bij Trendlounge 

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over highlights of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Hoe vaak highlights bijwerken?’ en ‘Wat zijn highlights voor je haar?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe vaak highlights bijwerken? | Zo lang mogelijk genieten van je highlights

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat je highlights moet bijwerken. Maar… hoe vaak highlights bijwerken en wanneer moet dat precies? In dit artikel lees je…

Lees verder