Hoe snel groeit haar man? Standaard …, maar als …!

aafoto

juni 20, 2022 | Categorie:

Het haar van een man groeit gemiddeld een halve centimeter per maand. Per jaar komt dit neer op ongeveer 5 centimeter. Wanneer je haar gezond is groeit je haar sneller en is je haar sterker.

Laat je haar professioneel behandelen in één van onze top Lifestyle kapsalons in Hilversum, Laren of Abcoude.

Trendlounge raadt je de volgende tips aan om je haargroei als man te versnellen:

1. Probeer haargroei shampoo

Om je haar gezond te houden is het van belang dat je je haar goed wast. Mannen kunnen hun haren het best 2 tot 3 keer per week wassen. Wil je je haargroei verder stimuleren? Kevin Murphy heeft een treatment die aan te raden is! Kevin Murphy Thick Again is een treatment die haargroei bij mannen stimuleert

2. Maak gebruik van conditioner

Het gebruik van conditioner zorgt ervoor dat je haar gezond wordt. Conditioners maken je haar glanzend en zacht. Trendlounge raadt je aan om 2 keer in de week conditioner te gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar een goede conditioner voor mannen is Kevin Murphy Stimulate Me Rinse een aanrader! 

3. Gebruik kokosolie

Een andere optie om je haar gezond te houden is het gebruik van kokosolie. Kokosolie hydrateert je haar van binnen. Hierdoor maakt kokosolie je haar weer gezond. Gebruik de kokosolie ongeveer een keer per week. Laat het zo’n 25 minuten intrekken. Was de kokosolie daarna met een shampoo eruit. 

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over de haargroei van een man of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.