hoe-vaak-highlights-bijwerken-1

Categorie: Haar

Hoe vaak highlights bijwerken? | Zo lang mogelijk genieten van je highlights

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat je highlights moet bijwerken. Maar… hoe vaak highlights bijwerken en wanneer moet dat precies? In dit artikel lees je het antwoord van de #1 highlights specialist.

Wil jij je highlights bijwerken? Maak een afspraak bij dé kapper voor highlights!

Frequentie bijwerken highlights

Je haar groeit gemiddeld 1 cm per maand. Dit betekent dat je highlights ook uitgroeien. Wij raden het aan om de highlights om de paar maanden (8-10 weken) bij te werken. Bij veel grijze haren bij de aanzet kan je het beste elke vier weken naar de kapper gaan.

Als je veel of erg opvallende highlights hebt, is het begrijpelijk dat je zo snel mogelijk de uitgroei wilt bijwerken. Probeer dit toch niet te vaak te doen want erg vaak je highlights bijwerken is niet goed voor je haar en kan het haar beschadigen. Werk je toch vaak je uitgroei bij? Zorg dan dat je kapper alleen de uitgroei bijwerkt om de rest van het haar te beschermen.

Kleur bijwerken

Je kan de highlights tussendoor mooi fris houden door het gebruik van de juiste zilvershampoo te gebruiken. Een andere mogelijkheid is een mooie toner te laten zetten bij de kapper na een week of zes.

Highlights bij Trendlounge 

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over highlights of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook ‘Wat kosten highlights bij de kapper?’ en ‘Hoe lang duurt highlights zetten?’

Meer nieuws.

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder

trendlounge salon bezoek

Een dag bij TrendLounge: Kijk mee achter de schermen van onze Luxe Salon!

Een bezoek aan een luxe salon is voor velen een moment van ontspanning en verwennerij. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal tijdens jouw afspraak…

Lees verder

haarkleur advies

Wanneer Je Huid, Ogen en Haar Samenkomen voor het Ideale Haarkleuradvies

Elk seizoen zien we nieuwe kleurtrends opduiken, en het kan verleidelijk zijn om mee te gaan met de laatste mode. Maar het vinden van…

Lees verder