mislukte highlights wat nu

Categorie: Haar

Hoe vaak moet je je haar wassen? Het professionele antwoord

Hoe vaak moet je je haar wassen? Goede vraag. Lees in deze blog het professionele antwoord van onze topstylisten.

Door je haar op de juiste manier te wassen en te verzorgen ziet je haar er verzorgd en gezond uit.

Hoe vaak je je haar moet wassen is afhankelijk van je haar en je persoonlijke wens.

Je haar op de perfecte manier wassen doe je door:

  • De juiste frequentie aan te houden
  • De juiste producten te gebruiken
  • Professioneel advies te vragen
  • Je haar een professionele behandeling te geven

Voor het gebruik van de juiste producten adviseren we gebruik te maken van een; shampoo, conditioner en voedingsproduct.

Wil je professioneel advies over het wassen en de verzorging van je haar?

Kom dan langs of neem contact met één van onze kapsalons in Hilversum, Laren of Abcoude. De juiste professionele producten voor het wassen en verzorgen van je haar kun je bestellen in één van onze locaties.

In onderstaand artikel lees je hoe je professioneel je haar kunt wassen bij:

Vet haar

Als je vet haar hebt adviseren wij om je haar 2 x per week te wassen. Hoe vaker je je haar was hoe vetter het wordt, dus was het niet te vaak.

Gebruik professionele producten van Kevin Murphy zoals:

  • De shampoo STIMULATE.ME.WASH
  • De conditioner STIMULATE.ME.RINSE
  • Hoofdhuid verzorging SCALP.SPA Scrub

Droog haar

Heb je droog haar? Was je haar dan 1 x per week. Gebruik de producten van Olaplex of Kevin Murphy. De producten van Olaplex veranderen droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar. 

Bij Kevin Murphy kun je kiezen voor de shampoo HYDRATE.ME.WASH, de conditioner HYDRATE-ME.RINSE en het herstellende en hydraterende masker HYDRATE-ME.MASQUE.

Dik en pluizig haar

Ons advies? Was je haar 1 x per week. Gebruik de SMOOTH.AGAIN producten van Kevin Murphy, zoals de shampoo SMOOTH.AGAIN.WASH en de crème voor behandeling en styling SMOOTH.AGAIN

Lees Wat helpt tegen pluizig haar?

Dik en beschadigd haar

Was je haar 1 x per week. Ga voor een Olaplex herstelbehandeling voor je haar. Maak een afspraak in één van onze salons voor een Olaplex haarherstel behandeling (=kuur). 

Dun haar

Heb je dun haar? Was je haar 2 x  per week. Gebruik de PLUMPING.WASH shampoo en PLUMPING.RINSE verdikkende conditioner en kies voor de verdikkende leave-in behandeling BODY.MASS. Boek een Duo Serum behandeling in één van onze salons.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over hoe vaak je haar te wassen, welke producten te gebruiken of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Meer nieuws.

Snellere Haargroei: Voeding, Verzorging en Levensstijl Tips

Hoe groeit je haar sneller? Die vraag gaan wij voor je beantwoorden! Je bent niet de enige die streeft naar een vollere haardos. Bij…

Lees verder

Haaruitval Bestrijden: Essentiële Vitamines tegen Haaruitval

Haaruitval kan een bron van frustratie en onzekerheid zijn voor velen. Bij Trendlounge begrijpen we hoe belangrijk een gezonde haardos is voor uw zelfvertrouwen….

Lees verder

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder