luxe salon hilversum abcoude

Categorie: Haar

Wat is face framing? Antwoord van een specialist!

Een van de nieuwste trends is face framing! Face framing is een populaire behandeling voor mensen die een kleurtje aan de voorkant van hun haren willen, maar niet op een totaal andere haarkleur zitten te wachten. Face framing is voor ieder type haar geschikt. Daarnaast is er weinig onderhoud voor face framing nodig.

Face framing is…

Maar wat is face framing nou precies? Face framing is een haarbehandeling waarbij er highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het beste naar voren komen.

Door een face framing behandeling lijkt je haar optische dikker, hiermee creëer je diepte in je kapsel. En lijkt het of je haar meer volume heeft.

Daarnaast vergt face framing weinig onderhoud. De highlights lopen namelijk subtiel over in je eigen haarkleur. Hierdoor geeft uitgroei zelfs een mooi effect.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een face framing behandeling of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Meer nieuws.

Snellere Haargroei: Voeding, Verzorging en Levensstijl Tips

Hoe groeit je haar sneller? Die vraag gaan wij voor je beantwoorden! Je bent niet de enige die streeft naar een vollere haardos. Bij…

Lees verder

Haaruitval Bestrijden: Essentiële Vitamines tegen Haaruitval

Haaruitval kan een bron van frustratie en onzekerheid zijn voor velen. Bij Trendlounge begrijpen we hoe belangrijk een gezonde haardos is voor uw zelfvertrouwen….

Lees verder

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder