luxe salon hilversum abcoude

Categorie:

Wat is face framing? Antwoord van een specialist!

Een van de nieuwste trends is face framing! Face framing is een populaire behandeling voor mensen die een kleurtje aan de voorkant van hun haren willen, maar niet op een totaal andere haarkleur zitten te wachten. Face framing is voor ieder type haar geschikt. Daarnaast is er weinig onderhoud voor face framing nodig.

Face framing is…

Maar wat is face framing nou precies? Face framing is een haarbehandeling waarbij er highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het beste naar voren komen.

Door een face framing behandeling lijkt je haar optische dikker, hiermee creëer je diepte in je kapsel. En lijkt het of je haar meer volume heeft.

Daarnaast vergt face framing weinig onderhoud. De highlights lopen namelijk subtiel over in je eigen haarkleur. Hierdoor geeft uitgroei zelfs een mooi effect.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een face framing behandeling of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Meer nieuws.

trendlounge salon bezoek

Een dag bij TrendLounge: Kijk mee achter de schermen van onze Luxe Salon!

Een bezoek aan een luxe salon is voor velen een moment van ontspanning en verwennerij. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal tijdens jouw afspraak…

Lees verder

haarkleur advies

Wanneer Je Huid, Ogen en Haar Samenkomen voor het Ideale Haarkleuradvies

Elk seizoen zien we nieuwe kleurtrends opduiken, en het kan verleidelijk zijn om mee te gaan met de laatste mode. Maar het vinden van…

Lees verder

mislukte highlights wat nu

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder