Highlights laten zetten

Trendlounge is  kapper voor highlights laten zetten!

De mooiste highlights laten zetten door door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in highlights.

Wil jij graag je haar blonderen maar niet je hele haar verven? Of wil jij gewoon een nieuwe look dat jou zal laten doen stralen? Highlights zijn in beide gevallen perfect voor jou! Onze deskundige kapsters kijken samen met jou wat het beste bij jou past. Kom langs om highlights te laten zetten! Zo oogt je kapsel zomers, fris en zie jij er weer stralend uit.

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum
Maak nu je afspraak

Boek nu je afspraak.

highlights-laten-zetten.jpg

Highlights zetten.

Al sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van kleuren. Dit is voor het laten zetten van goede highlights erg belangrijk. Een kapper weet precies hoelang de blondering erin moet trekken om de juiste kleur te krijgen en kan jou een super natuurlijk zonnige coupe geven.

Onze topstylisten zijn gediplomeerde kleurexperts en op de hoogte van laatste kleuren, trends en technieken. Daardoor weten zij goed advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Highlights laten zetten prijs.

De exacte prijs is afhankelijk van jouw wensen, kleur en de lengte van je haar. Bij Trendlounge zijn de kosten voor een highlights behandeling vanaf 100 euro. Wil je alleen je highlights bijwerken? Kies dan voor een uitgroei behandeling.

1/2 Highlights of lowlights € 90,20
3/4 Highlights of lowlights € 111,40
Fullhead highlights of lowlights € 132,60
Effect mini highlights of lowlights € 41,35
Effect maximum highlights of lowlights € 64,75
Uitgroei behandeling € 59,75

Wil jij je highlights laten zetten door één van onze kleurexperts?
Bekijk nu prijslijst voor het laten verven van je haar.

resultaat-highlights-trendlounge
resultaat1-highlights-trendloung
resultaat3-highlights-trendloung

Wat onze klanten beleven.

Service staat bij ons op #1

Emily
Customer

“Ik ben zo blij dat ik Trendlounge heb ontdekt! Het team is echt toegewijd en professioneel. Mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een bezoek en de ontspannende spa-behandelingen zijn hemels. Trendlounge is mijn ultieme plek voor zelfverwennerij en ik raad het aan iedereen aan!"

Julia

Was voor het eerst bij Trendlounge voor een nieuwe haarkleur. Super tevreden met het resultaat! Personeel is vriendelijk en echt kundig met kleuren. Zeker een aanrader en ik kom terug.

Olivia

Hele fijne ervaring bij Trendlounge. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar wat ik wilde met mijn haarkleur. Ze zijn super professioneel en ik voelde me echt op mijn gemak. Top service en zeker een aanrader!

Melissa

Ben nu een paar keer bij Trendlounge geweest en elke keer weer blij met het resultaat. Vooral de haarkleuring is top, blijft lang mooi en precies zoals ik het wil. Personeel is ook altijd vriendelijk en de sfeer is relaxed. Ik blijf zeker terugkomen.

Previous
Next

Word onze fan op Insta en volg Trendlounge