Highlights laten zetten

Trendlounge is  kapper voor highlights laten zetten!

De mooiste highlights laten zetten door door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in highlights.

Wil jij graag je haar blonderen maar niet je hele haar verven? Of wil jij gewoon een nieuwe look dat jou zal laten doen stralen? Highlights zijn in beide gevallen perfect voor jou! Onze deskundige kapsters kijken samen met jou wat het beste bij jou past. Kom langs om highlights te laten zetten! Zo oogt je kapsel zomers, fris en zie jij er weer stralend uit.

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum
Maak nu je afspraak

Maak nu je afspraak

highlights-laten-zetten.jpg

Highlights zetten

Al sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van kleuren. Dit is voor het laten zetten van goede highlights erg belangrijk. Een kapper weet precies hoelang de blondering erin moet trekken om de juiste kleur te krijgen en kan jou een super natuurlijk zonnige coupe geven.

Onze topstylisten zijn gediplomeerde kleurexperts en op de hoogte van laatste kleuren, trends en technieken. Daardoor weten zij goed advies te geven over de kleur, bijpassende knipbeurt en eventuele combinatie behandelingen.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

 

Highlights laten zetten prijs

De exacte prijs is afhankelijk van jouw wensen, kleur en de lengte van je haar. Bij Trendlounge zijn de kosten voor een highlights behandeling vanaf 100 euro. Wil je alleen je highlights bijwerken? Kies dan voor een uitgroei behandeling.

1/2 Highlights of lowlights € 90,20
3/4 Highlights of lowlights € 111,40
Fullhead highlights of lowlights € 132,60
Effect mini highlights of lowlights € 41,35
Effect maximum highlights of lowlights € 64,75
Uitgroei behandeling € 59,75

Wil jij je highlights laten zetten door één van onze kleurexperts?
Bekijk nu prijslijst voor het laten verven van je haar.

resultaat-highlights-trendlounge
resultaat1-highlights-trendloung
resultaat3-highlights-trendloung
Play Video

Van iedere review worden we blij

4,9 sterren beoordeling op basis van 125 Google reviews

“Wat een heerlijke salon! Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt een duidelijk en goed advies gegeven. Ik heb mijn highlights laten bijwerken en dat is echt prachtig geworden! Super service en je wordt in de watten gelegd 🤍”

“Na lang zoeken eindelijk weer een fijne en goede haarkleur specialist gevonden. Die luistert en weet wat de klant graag wil. Servicegericht en aardig en fijn personeel. En de cappuccino is heerlijk!”

“Ik ben vandaag geholpen door Jasmina. Ik ben zeer tevreden, over de prachtige kleur die ze heeft gebruikt! De highlights komen ook prachtig uit, het is super mooi strak gedaan. Ik voelde me zeer op mijn gemak en een super spontane meid. Mooie salon en heel klantvriendelijk.”