Top kapper gespecialiseerd in kleuren | 4,8-sterren beoordeling

Je haar perfect laten kleuren door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten. Trendlounge is de kapper gespecialiseerd in kleuren.

Wil je de natuurlijke kleur van je haar opfrissen of juist een totaal andere kleur?

Door de vele trainingen die onze kleurexperts het hele jaar door volgen zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.

Haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand. Daarom zie je ook een uitgroei na een aantal weken als je je haar hebt geverfd of gekleurd.

Laat je haar regelmatig verven of kom langs voor een uitgroeibehandeling.

Maak nu je afspraak

kapper-mijdrecht.png

Beste kapper haar verven

Bij Trendlounge ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het kleuren van haar.

Sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van het verven van haar.

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,6 sterren.

Onze topstylisten zijn allemaal gediplomeerde kleurexperts en zijn continue op de hoogte van laatste kleuren en trends.

Haar verven kapper prijslijst

Wil jij ook je haar laten verven door één van onze kleurexperts?

Bekijk nu prijslijst voor het laten verven van je haar.

Kapsalon gespecialiseerd in kleuren

Trendlounge is dé expert in kleuren. Loop voldaan de kapsalon uit met een kleuring van hoge kwaliteit en passend bij wie jij bent als mens!

Trendlounge is specialist op het gebied van:

  • Haar kleuringen
  • Balayage
  • Folie technieken
  • Supergloss-toners
  • Terug naar grijs haar
  • Adviezen op maat

Onze gepassioneerde colorspecialisten volgen de laatste trends en gebruiken de nieuwste technieken en producten. Daarbij kijken we goed wat er wel of niet bij de klant past en gebruiken uitsluitend producten van de beste merken die passen bij elk haartype

bij-de-kapper-eemnes.png
highlights-bij-de-kapper.jpg
kapsalon-eemnes.png
Play Video

Wat klanten zeggen over Trendlounge

4,9 sterren beoordeling op basis van 125 Google reviews

“Michelle was fantastisch in het zetten van een balayage. Daadkrachtig en zelfverzekerd mbt het kleurenadvies en ze had ook nog eens helemaal gelijk. HAPPY! Klein puntje van kritiek: ze bleven maar komen met taart en wijntjes. Don’t go there if you’re on a diet”

“Na lang zoeken eindelijk weer een fijne en goede haarkleur specialist gevonden. Die luistert en weet wat de klant graag wil. Servicegericht en aardig en fijn personeel. En de cappuccino is heerlijk!”

“Gisteren had ik een afspraak staan voor highlights bij Jara. Ik werd erg open ontvangen en al mijn wensen werden besproken. Jara heeft de highlights er super mooi en strak ingezet. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Er werd veel tijd voor mij genomen en iedereen dacht goed mee. Na afloop is het erg mooi in model gebracht. Met alle tips die ik heb gekregen kan ik er voor zorgen dat de highlights lang blijven zitten en zorg ik ervoor dat mijn haar gezond blijft. Ik ben erg blij met mijn nieuwe haar en liep herboren deze mooie salon uit! Heel erg bedankt! Zeker een aanrader!”