Haar verven balayage

Trendlounge is  kapper gespecialiseerd in haar verven balayage!

Een perfecte balayage door gediplomeerde kleurexperts die gebruik maken van de beste producten.

Wil jij je haar kleuren en maar dan zonder harde overgangen zoals bijvoorbeeld bij highlights? En wil jij een subtiele uitgroei? Een balayage bij de #1 balayage kapper van NL is daar perfect voor!

  • > 35 jaar ervaring met kleuren
  • 4,8-sterren beoordeling
  • Kleurexperts op de hoogte van de nieuwste kleuren en technieken.
  • Locaties in Abcoude, Laren en Hilversum

Maak nu je afspraak

haar-verven-balayage-1.png

Balayage donkerbruin haar

Als je erg donker haar hebt en naar een lichtere kleur wilt kan het zijn dat je haar geblondeerd moet worden. Bij Trendlounge ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het kleuren van haar. Dit is voor een mooie balayage met bruin haar erg belangrijk.

Onze gediplomeerde kleurexperts weten jou goed advies te geven over de laatste kleuren en trends.

Balayage grijs

Een balayage is perfect voor grijs haar. Je kunt met deze techniek grijze haren camoufleren zonder dat je alle haren hoeft te verven.

Ben je grijs aan het worden en wil je op een natuurlijke manier daarin meegaan? Of heb je geen grijs haar en wil je juist grijze tinten er in? Grey blending met de balayage techniek is hier perfect voor!

Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren.

Balayage asblond

Wil jij grote delen van het haar oplichten, net alsof het op een natuurlijke manier door de zon is opgelicht? Kies dan voor een balayage. Onze topstylisten zijn continue op de hoogte van de laatste kleurtrends en technieken en weten jou precies de gewenste kleur en coupe te geven.

Sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van balayage.

Balayage kapper prijs

Op onze tarievenlijst, zie hoofdmenu, kun je de prijzen van de verschillende behandelingen vinden. Hieronder hebben we ze nogmaals voor je opgesomd.

Balayage 3/4 vanaf € 102,90
Balayage Fullhead vanaf € 124,10
Toner € 31,05
Uitgroei behandeling € 59,75
verven-balayage.png
haar-kleuren-balayage.png
kapsel-balayage.png
Play Video

Van iedere review worden we blij

4,9 sterren beoordeling op basis van 125 Google reviews

“Michelle was fantastisch in het zetten van een balayage. Daadkrachtig en zelfverzekerd mbt het kleurenadvies en ze had ook nog eens helemaal gelijk. HAPPY! Klein puntje van kritiek: ze bleven maar komen met taart en wijntjes. Don’t go there if you’re on a diet”

“Na lang zoeken eindelijk weer een fijne en goede haarkleur specialist gevonden. Die luistert en weet wat de klant graag wil. Servicegericht en aardig en fijn personeel. En de cappuccino is heerlijk!”

“Hier word je echt in de watten gelegd en heel persoonlijk behandeld. Mooie nieuwe kleur, coupe, lekker relaxen in de massagestoel en tot slot ook nog even wat make-up om echt als nieuw weer de salon te verlaten. Dank lieve dames!”