wat-kost-balayage.jpg

Categorie:

Hoe lang blijft balayage zitten?

Met een balayage zit je altijd goed. Maar, hoe lang blijft balayage zitten? In onderstaand artikel lees je het antwoord! 

Wil jij een balayage of je balayage bijwerken? Maak dan een afspraak met de #1 balayage kapper van Nederland

Hoe lang blijft het zitten?

Bij het verven met de balayage techniek blijft de kleur pak en beet 10-14 weken zitten. Het kleuren is permanent. Het ligt dus aan hoe snel je haar uitgroeit. Voordeel aan een balayage is dat zelfs bij uitgroei het er nog steeds mooi uit kan zien!

Kleur onderhouden

Hoe lang de kleur blijft zitten ligt aan de kleuring, kwaliteit van je haar en hoe je het haar verzorgd. Als je je haar goed verzorgt, zal het de kleur en de kwaliteit van je haar beschermen. Gebruik daarom alleen de allerbeste verzorgingsproducten (conditioner en haarmasker etc.). 

Bij veel chloor, zon of hitte kan het haar aangetast worden. Bescherm jouw haar daarom daartegen. Enne, blondjes? Gebruik op aanraden van jouw kapper de geschikte zilvershampoo om jouw witte lokken het mooiste te behouden!

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Kan je balayage bijwerken?’ en ‘Hoe lang duurt balayage?’

Meer nieuws.

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder

trendlounge salon bezoek

Een dag bij TrendLounge: Kijk mee achter de schermen van onze Luxe Salon!

Een bezoek aan een luxe salon is voor velen een moment van ontspanning en verwennerij. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal tijdens jouw afspraak…

Lees verder

haarkleur advies

Wanneer Je Huid, Ogen en Haar Samenkomen voor het Ideale Haarkleuradvies

Elk seizoen zien we nieuwe kleurtrends opduiken, en het kan verleidelijk zijn om mee te gaan met de laatste mode. Maar het vinden van…

Lees verder