Hoe lang blijft balayage zitten?

wat-kost-balayage.jpg

juli 18, 2022 | Categorie:

Met een balayage zit je altijd goed. Maar, hoe lang blijft balayage zitten? In onderstaand artikel lees je het antwoord! 

Wil jij een balayage of je balayage bijwerken? Maak dan een afspraak met de #1 balayage kapper van Nederland

Hoe lang blijft het zitten?

Bij het verven met de balayage techniek blijft de kleur pak en beet 10-14 weken zitten. Het kleuren is permanent. Het ligt dus aan hoe snel je haar uitgroeit. Voordeel aan een balayage is dat zelfs bij uitgroei het er nog steeds mooi uit kan zien!

Kleur onderhouden

Hoe lang de kleur blijft zitten ligt aan de kleuring, kwaliteit van je haar en hoe je het haar verzorgd. Als je je haar goed verzorgt, zal het de kleur en de kwaliteit van je haar beschermen. Gebruik daarom alleen de allerbeste verzorgingsproducten (conditioner en haarmasker etc.). 

Bij veel chloor, zon of hitte kan het haar aangetast worden. Bescherm jouw haar daarom daartegen. Enne, blondjes? Gebruik op aanraden van jouw kapper de geschikte zilvershampoo om jouw witte lokken het mooiste te behouden!

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Kan je balayage bijwerken?’ en ‘Hoe lang duurt balayage?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe lang duurt highlights zetten?

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights. Tijdsduur…

Lees verder