hoe-lang-duurt-balayage.png

Categorie: Haar

Hoe lang duurt balayage?

Met een balayage zit je altijd goed. Maar, hoe lang duurt een balayage? In dit artikel lees je het antwoord van de beste balayage kapper van Nederland! Wil jij gelijk ervaren hoe balayage bij jou staat? Maak een afspraak bij dé balayage kapper!

Hoe lang duurt balayage 

Een balayage behandeling duurt tussen de 1,5 en 3,5 uur. Exclusief knippen en föhnen. De behandelingsduur hangt geheel af van jouw haarlengte en wensen. Ook heeft de mate van kleuring en jouw huidige haarkleur effect op de tijd. Wil jij bijvoorbeeld van donker haar naar lichte kleuren toe? Of heb jij een enorme volle of lange bos haar? Dan kan de behandeling gelijk een stuk langer duren.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Wat kost balayage?’ en ‘Wat is balayage?’

Meer nieuws.

Snellere Haargroei: Voeding, Verzorging en Levensstijl Tips

Hoe groeit je haar sneller? Die vraag gaan wij voor je beantwoorden! Je bent niet de enige die streeft naar een vollere haardos. Bij…

Lees verder

Haaruitval Bestrijden: Essentiële Vitamines tegen Haaruitval

Haaruitval kan een bron van frustratie en onzekerheid zijn voor velen. Bij Trendlounge begrijpen we hoe belangrijk een gezonde haardos is voor uw zelfvertrouwen….

Lees verder

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder