Hoe lang duurt balayage?

hoe-lang-duurt-balayage.png

juli 2, 2022 | Categorie:

Met een balayage zit je altijd goed. Maar, hoe lang duurt een balayage? In dit artikel lees je het antwoord van de beste balayage kapper van Nederland! Wil jij gelijk ervaren hoe balayage bij jou staat? Maak een afspraak bij dé balayage kapper!

Hoe lang duurt balayage 

Een balayage behandeling duurt tussen de 1,5 en 3,5 uur. Exclusief knippen en föhnen. De behandelingsduur hangt geheel af van jouw haarlengte en wensen. Ook heeft de mate van kleuring en jouw huidige haarkleur effect op de tijd. Wil jij bijvoorbeeld van donker haar naar lichte kleuren toe? Of heb jij een enorme volle of lange bos haar? Dan kan de behandeling gelijk een stuk langer duren.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Wat kost balayage?’ en ‘Wat is balayage?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe lang duurt highlights zetten?

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights. Tijdsduur…

Lees verder