Hoe vaak balayage bijwerken?

hoe-vaak-balayage-bijwerken.jpg

juli 28, 2022 | Categorie:

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat je balayage niet vaak hoeft bij te werken. Maar wanneer moet je toch echt je balayage bijwerken? In dit artikel lees je het antwoord van de #1 balayage specialist.

Wil jij je balayage bijwerken? Maak een afspraak bij dé balayage kapper!

Hoe vaak moet je balayage bijwerken?

Wij raden het aan om de balayage om de paar maanden (3-5 maanden) bij te werken. Doordat je balayage vloeiend uitgroeit, valt de uitgroei niet enorm op en kan je dus rustig een paar maanden wachten. Blijf dit niet eeuwig herhalen en kies daarbij toch voor eenmaal per jaar een nieuwe balayage te zetten. 

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Hoe lang duurt balayage?’ en ‘Hoe lang blijft balayage zitten?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe lang duurt highlights zetten?

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights. Tijdsduur…

Lees verder