Kan je balayage bijwerken?

hoe-vaak-balayage-bijwerken.jpg

juli 16, 2022 | Categorie:

Een balayage is perfect voor een zomerse look. Maar, kan je balayage bijwerken? In onderstaand artikel lees je het antwoord van de balayage specialist! 

Wil jij een balayage of je balayage bijwerken? Klik dan hier en maak een afspraak voor balayage bij Trendlounge!

Balayage bijwerken

Een balayage ziet er relatief mooi uit als je hem niet bijwerkt. Deze behandeling is daarom ook erg geschikt voor mensen die niet elke anderhalve maand bij de kapper hun uitgroei willen bijwerken. Zelfs met uitgroei ziet een balayage er natuurlijk uit en je kunt zelfs de balayage helemaal laten uitgroeien voor een ombre-effect! 

Een balayage bijwerken geeft echter het mooiste effect. Door de uitgegroeide kleuring raden wij aan af en toe de balayage “omhoog” te laten plaatsen. Zo oogt je kapsel fris en zie jij er stralend uit.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Hoe vaak moet je balayage bijwerken?’ en ‘Wat kost balayage?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe lang duurt highlights zetten?

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights. Tijdsduur…

Lees verder