hoe-vaak-balayage-bijwerken.jpg

Categorie: Haar

Kan je balayage bijwerken?

Een balayage is perfect voor een zomerse look. Maar, kan je balayage bijwerken? In onderstaand artikel lees je het antwoord van de balayage specialist! 

Wil jij een balayage of je balayage bijwerken? Klik dan hier en maak een afspraak voor balayage bij Trendlounge!

Balayage bijwerken

Een balayage ziet er relatief mooi uit als je hem niet bijwerkt. Deze behandeling is daarom ook erg geschikt voor mensen die niet elke anderhalve maand bij de kapper hun uitgroei willen bijwerken. Zelfs met uitgroei ziet een balayage er natuurlijk uit en je kunt zelfs de balayage helemaal laten uitgroeien voor een ombre-effect! 

Een balayage bijwerken geeft echter het mooiste effect. Door de uitgegroeide kleuring raden wij aan af en toe de balayage “omhoog” te laten plaatsen. Zo oogt je kapsel fris en zie jij er stralend uit.

Heb je na het lezen van bovenstaand artikel nog vragen over een balayage of wil je professioneel advies of een professionele behandeling, neem dan contact op.

Lees ook “Hoe vaak moet je balayage bijwerken?’ en ‘Wat kost balayage?’

Meer nieuws.

Snellere Haargroei: Voeding, Verzorging en Levensstijl Tips

Hoe groeit je haar sneller? Die vraag gaan wij voor je beantwoorden! Je bent niet de enige die streeft naar een vollere haardos. Bij…

Lees verder

Haaruitval Bestrijden: Essentiële Vitamines tegen Haaruitval

Haaruitval kan een bron van frustratie en onzekerheid zijn voor velen. Bij Trendlounge begrijpen we hoe belangrijk een gezonde haardos is voor uw zelfvertrouwen….

Lees verder

De Top Haarkleur Trends 2024: 7 Frisse haartrends voor Dames

Opzoek naar haarkleur trends 2024? Dit jaar belooft een kleurrijke mix van natuurlijke elegantie en gewaagde statements. Of je nu een subtiele verandering zoekt…

Lees verder