Wat kost balayage?

wat-kost-balayage.jpg

juli 28, 2022 | Categorie:

Een balayage geeft een prachtig resultaat en past bij iedereen. Maar, de prijs kan nogal verschillen. Dus Wat kost balayage nou eigenlijk? In dit artikel lees je het antwoord van de beste balayage kapper van Nederland!

Wil jij gelijk een afspraak maken voor een balayage? Boek je afspraak bij de #1 balayage kapper.

De kosten voor een balayage behandeling

Bij Trendlounge zijn de kosten voor een balayage behandeling vanaf ongeveer 100 euro. De exacte prijs is afhankelijk van de wensen, kleur en lengte van het haar. Ga je bijvoorbeeld van erg donker haar naar erg licht? Dan zal het haar eerst ontkleurd moeten worden en kunnen de kosten bijvoorbeeld al oplopen. 

Daarnaast kom je natuurlijk ook bij de kapper voor een nieuwe coupe dus dan komen die kosten er ook nog bij. Bekijk hier de “vanaf” kosten voor verschillende behandelingen.

Op onze tarievenlijst, zie hoofdmenu, kun je de prijzen van alle behandelingen vinden

Lees ook “Kan je balayage bijwerken?’

Meer nieuws.

Mislukte highlights, wat nu?

Help! Ik heb mislukte highlights, wat nu? Highlights laat je het beste door een gespecialiseerde kapper voor highlights zetten. Je zult niet met een…

Lees verder

Wat zijn highlights haar?

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat highlights het haar mooi oplichten, maar wat zijn highlights haar nou eigenlijk? In dit artikel lees je het precies….

Lees verder

Hoe lang duurt highlights zetten?

Met highlights zit je altijd goed. Maar hoe lang duurt highlights zetten? Hieronder lees je het antwoord van de kapper gespecialiseerd in highlights. Tijdsduur…

Lees verder